zaterdag 18 juni 2016

Dat moment dat je...


*… om 2.30 uur thuiskomt en helaas te laat merkt dat het geen tandpasta, maar handcrème uit de tube daarnaast is, die je op je tandenborstel hebt gesmeerd. Blèeh!

* … voor het eerst sinds ruim een jaar een kaassoufflé eet en vervolgens gigantisch je gehemelte verbrandt aan de kaas die er eerder uitkomt dan je verwacht. En dat een vriendin dan vraagt of er iets is en je nee knikt, omdat je het even niet kunt zeggen!

* … met een slok cola light in je mond zó erg moet lachen dat het er net zo hard –maar jammer genoeg door je neus- weer uit komt.

*… erachter komt dat de grote borden van je mooie nieuwe vierkante servies niet in de vaatwasser passen.
* … je voornaam hoort noemen tijdens een studiedag, en erbij gezegd wordt dat jij het volgende onderdeel verzorgt. Met de vlekken in je nek sta je op, om je niet te laten kennen, maar je weet van niets. En net wanneer je naar voor wilt lopen, blijkt het om de nieuwe collega te gaan, met dezelfde voornaam… Gênant!  

* … tijdens het zappen de film Bambi afkijkt en wéér gaat janken, terwijl je weet hoe het verhaal gaat.

* … na een leuk moment iemand een high five geeft, maar dat de ander het niet terug doet. Sta je daar met je hand in de lucht!

* … niet merkt dat een puntje van je jurk in de bovenkant van je legging is blijven hangen. Dit moment is zó cliché en wat voel je je lullig!

* … door iemand op een verjaardag van een vriendin heel enthousiast wordt begroet en je werkelijk geen idee hebt wie zij is.
Vervolgens vraag je “hoe heet je ook alweer?”. Diegene kijkt je een beetje verbaasd aan en zegt haar voornaam. Om je een houding te geven, zeg je dat je haar vóornaam wel wist, maar dat je haar achternaam vergeten was…

* … een ontzettend leuke, maar hele foute grap maakt via Whatsapp, en die naar je oom stuurt, in plaats van naar de vriendin die in de contactenlijst boven hem staat. Oei!

* … op je werk met je klas keihard een nieuw liedje van Kinderen voor Kinderen meezingt en het dansje oefent via het digibord en dat dan de directeur tijdens een rondleiding je lokaal binnenkomt met een echtpaar dat hun kind wil inschrijven op school.

* … tijdens een “Hippie”-themafeest met je hippiesandalen in de zoom van je lange gebloemde hippierok stapt terwijl je danst en die rok dus een heel stuk afzakt. Ai!
 
Ik ben heel eerlijk geweest, dus nu verwacht ik natuurlijk een “moment dat je…” van jou!